Onze winkel


In januari 1966 is de winkel opgericht door Joost Fieret. Er was in die tijd meer vraag naar gebakken vis en er werden maar enkele soorten verse vis verkocht. Bestellingen verzorgen voor kazernes en bedrijven was toen het grootste aandeel.

In 1987 is Gijsbert Fieret, de huidige eigenaar, erbij gekomen in de winkel. Vanaf die tijd stonden vader en zoon samen in de winkel. In 1986 is de winkel verbouwd door er een tweede pand bij te trekken.

In 1996 heeft Gijsbert Fieret de winkel overgenomen van zijn vader, waarna in 1997 de winkel helemaal is verbouwd. De grootste verandering was de veel grotere toonbank met meer ruimte voor verse vis.

Het grootste gedeelte van de toonbank wordt gevuld met verse vis, veelal wildvang. Zowel hele vis als panklaar of filets zijn bij ons te krijgen. Het mooie van de verse vis is dat we rechtstreeks van de afslag inkopen. We fileren het zelf.  Voor mosselen, oesters en verschillende  soorten schelpdieren kunt u ook bij ons terecht. Dit wordt elke nacht vers aangeleverd vanuit Yerseke. Naast het ruime assortiment aan verse vis hebben we een gedeelte met gerookte vis en heerlijke salades.
‚Äč
Mei 2017 is de winkel opnieuw verbouwd. Hierdoor hebben wij meer mogelijkheden om kant en klaar maaltijden zelf te bereiden. Dit wordt weer gedaan door de volgende generatie.

Wilt u zeker zijn dat een bepaalde vissoort en/of schaal/schelpdier aanwezig is,   
dan kunt u het beste een dag van tevoren voor 15:00 uur uw bestelling doorgeven. 


 

Bekijk volledige site