GillardeauOesters en kaviaar

Op bestelling is het mogelijk om veel verschillende soorten oesters te bestellen.
Vraag in de winkel of telefonisch naar de  mogelijkheden.
De meest gangbare soorten hebben we voor u op een rijtje gezet.

Franse oesters


Fine de Claire- dagprijs
Verpakt per 12 of los
Dit is de meest verkochte oester en zeer toegankelijk.
Smaak: zacht, met een hoger vochtgehalte en een ziltere smaak.

Gillardeau- dagprijsVerpakt per 12
Dit is een zeer verfijnde oester van het huis Gillardeau, rond van vorm.
Smaak: de schelp is mooi wit en van prachtig parelmoer. De smaak is kruidig en zoet en zout tegelijk met een hazelnootaroma.
De oester is harmonieus vlezig, net als een biefstuk mals en krokant tegelijk.

Geay- dagprijs
Verpakt per 12
Deze oester is om zijn vorm afgekeurd door het huis Gillardeau, maar de binnenkant komt overeen met de Gillardeau.
Smaak: een mooie balans tussen zoet en zout. Ze zijn zacht en krokant tegelijk, met een fijne ziltigheid en een lange nasmaak.      


Zeeuwse oesters


Creuses- dagprijs
Verpakt per 12
De creuse is ovaal en grillig van vorm
Smaak: een verfijnde, frisse oester met een lichtfruitig en heerlijk zilt accent.

Platte Zeeuwse- dagprijs
Verpakt per 12
Maat: 4 nullen(middenmaat) of 6 nullen(groot)
De platte Zeeuwse is rond en dankt haar naam aan de platte bovenschelp. Deze oester groeit alleen op de beste en voedselrijkste plaatsen. 
Smaak: romige, minder zilte met een delicate en fijne smaak. Na paar keer kauwen komt er een nootachtige smaak naar boven.
Een ware delictesse van eigen bodem.

Kaviaar

Baeri kaviaar-10 gram 
Wanneer u kennis wilt maken met kaviaar, dan is Baeri Classic kaviaar daar uiterst geschikt voor. De kaviaar is afkomstig van de Siberische Steur (Acipenser Baerii), één van de meest gekweekte steuren. Voor veel mensen heeft de Baeri Classic kaviaar een herkenbare, typische kaviaar smaak en dat maakt het erg populair. De kaviaar staat bekend om zijn hoge kwaliteit en is één van de meest gegeten kaviaar soorten ter wereld.

Smaak: De eitjes zijn relatief klein met een grootte van 2.0 tot 2.5 mm. Tevens is deze grootte ideaal om de kaviaar te kunnen verwerken in diverse gerechten of u geniet deze kaviaar tussendoor op de hand of op een blini. De kleur van de eitjes varieert van antraciet tot zwart. De kaviaar heeft een aromatische smaak met tonen van kruiden en amandelen.

 

Bekijk volledige site