Onze winkel


In januari 1966 is de winkel opgericht door Joost Fieret. Er was in die tijd meer vraag naar gebakken vis en er werden enkele soorten verse vis verkocht. Het grootste gedeelte van de tijd waren we bezig met bakken van vis voor instellingen en om met de auto langs de huizen te gaan. 

In 1987 is Gijsbert Fieret, de huidige eigenaar, erbij gekomen in de winkel. Vanaf die tijd stonden vader en zoon samen in de winkel. In 1986 is de winkel verbouwd door er een tweede pand bij trekken.

In 1996 heeft Gijsbert Fieret de winkel overgenomen van zijn vader, waarna in 1997 de winkel helemaal is verbouwd. De grootste verandering was de veel grotere toonbank met veel ruimte voor verse vis.

Het grootste gedeelte van de toonbank wordt gevuld met verse vis, veelal wildvang. Zowel hele vis als panklaar of filets zijn bij ons te krijgen. Het mooie van de verse vis is dat we rechtstreeks van de afslag inkopen. We fileren het zelf, dus het is altijd dagvers.  Voor mosselen, oesters en verschillende  soorten schelpdieren kunt u ook bij ons terrecht. Dit wordt elke nacht vers aangeleverd. Naast het ruime assortiment aan verse vis hebben we een gedeelte met gerookte vis en heerlijke salades.
‚Äč

Wilt u zeker zijn dat een bepaalde vissoort of schaal/schelpdier aanwezig is, dan kunt u het beste een dag van tevoren uw bestelling doorgeven. 


 

Bekijk volledige site